Kokosų panakota su braškėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kokosų panakota su braškėmis
Autorius apie receptą: Gaivi, lengva, švelniai saldi! Gamindama šią panakotą naudojau "Kitchoney" kreminį medų su braškėmis ir kokosu. Gaivi, lengva, švelniai saldi! Gamindama šią panakotą naudojau "Kitchoney" kreminį medų su braškėmis ir kokosu. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek vandens
1 sluoksnis:
400 mililitrų kokosų pieno (naudojau "Santa Maria")
2 šaukštai medaus (naudojau Kitchoney medaus desertą su braškėmis ir kokosu)
20 mililitrų vandens (šalto)
1 šaukštelis vanilės pastos (arba ekstrakto)
5 gramai želatinos (naudojau Dr. Oetker)
2 sluoksnis:
300 gramų braškių
2 šaukštai vandens (šalto, + 20 ml želatinai brinkinti)
2 šaukštai medaus (naudojau "Kitchoney" medų desertą su braškėmis ir kokosu)
5 gramai želatinos (Dr. Oetker)
Viršui:
pagal poreikį kokoso drožlių
pagal poreikį braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pirmam sluoksniui į dubenį suberkite želatiną, užpilkite vandeniu ir palikite 10 min., kad išbrinktų.
2.
Į puodą supilkite kokosų pieną, vanilės pastą ir pakaitinkite ant silpnos kaitros, bet neužvirinkite.
3.
Nuimkite nuo ugnies, įdėkite medų ir išmaišykite. Po to sudėkite išbrinkusią želatiną ir išmaišykite kol ji ištirps ir neliks želatinos grūdelių.
4.
Paruoštą kremą supilstykite į stiklines. Atvėsinkite, sudėkite į šaldytuvą ir palaikykite 2 val., kol sustings.
5.
Antram sluoksniui į dubenį suberkite želatiną, užpilkite vandeniu ir palikite 10 min., kad išbrinktų.
6.
Į puodą suberkite braškes ir įpilkite vandens. Užvirinkite ir šiek tiek pakaitinkite 1-2 minutes.
7.
Nukelkite nuo ugnies ir sutrinkite elektriniu trintuvu. Tada sudėkite išbrinkusią želatiną ir išmaišykite kol ji ištirps ir neliks želatinos grūdelių. Ir galiausiai įdėkite medų, išmaišykite.
8.
Supilkite braškių kremą į stiklines ant kokosų sluoksnio ir vėl dėkite į šaldytuvą sustingti.
9.
Prieš patiekdami papuoškite šviežiomis braškėmis, kokosų drožlėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital