Kokoso drožlėse kepta žuvis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kokoso drožlėse kepta žuvis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų žuvies filė (naudojau lašišą, bet tinka ir kita)
100 gramų kokoso drožlių
1 vienetas citrinų
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai aliejaus
šiek tiek miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Iš aliejaus, citrinų sulčių, druskos, pipirų ir pjaustytų petražolių padaryti marinatą. Žuvį nuplauti, nusausinti ir apie 30 - 40 minučių palaikyti marinate.
2.
Pavolioti žuvį į miltus, plaktą kiaušinį ir kokoso drožles, kepti keptuvėje, aliejuje ant vidutinės ugnies.
3.
Garnyrui tinka ryžiai su šaldytomis daržovėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital