Kokosinė panakota su mangų tyre

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Autorius apie receptą: Kremo tekstūros kokosinė panakota, patiekiama su gaivinančia mangų tyre, – tai puikus namuose draugams ar šeimai ruoštos vakarienės akcentas! Kremo tekstūros kokosinė panakota, patiekiama su gaivinančia mangų tyre, – tai puikus namuose draugams ar šeimai ruoštos vakarienės akcentas! Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai mango vaisiaus
500 mililitrų kokosų pieno (naudojome "Santa Maria"Coconut Milk Original 250 ml)
60 mililitrų vandens
50 gramų cukraus
2 šaukšteliai želatinos (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštelis vanilinio cukraus (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Želatiną, pagal nurodymus ant pakuotės, išbrinkinkite mažame dubenėlyje kambario temperatūros vandenyje.
2.
Į puodą supilkite kokosų gėrimą, suberkite cukrų bei vanilinį cukrų ir neužvirdami pakaitinkite ant silpnos kaitros. Paruoštą mišinį padėkite į šalį.
3.
Šilto vandens vonelėje ištirpinkite išbrinkusią želatiną, kad ji taptų visiškai skysta. Ištirpintą želatiną supilkite į kokosų gėrimo mišinį.
4.
Mišinį išpilstykite į indelius, kuriuose patieksite panakotą, ir atvėsinkite kremą kambario temperatūroje. Tada sudėkite į šaldytuvą ir palaikykite dar 2 valandas.
5.
Kol panakota stings, iš mangų gabalėlių sutrinkite mangų tyrę.
6.
Patiekdami panakotą nepagailėkite mangų tyrės.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital