Klasikinis tinginys su kakava

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Klasikinis tinginys su kakava
Klasikinis tinginys su kakava
Klasikinis tinginys su kakava
Autorius apie receptą: Tai yra mano pats mėgstamiausiais tinginys, būtent pagal šį receptą. Mėgstu kai būna pakankamai šokoladinis ir ne per daug sausainių, kad būtų šiek tiek tampus. Tai yra mano pats mėgstamiausiais tinginys, būtent pagal šį receptą. Mėgstu kai būna pakankamai šokoladinis ir ne per daug sausainių, kad būtų šiek tiek tampus. Karolina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
397 gramai kondensuoto pieno, saldinto (apytikriai, 1 skardinės)
300 gramų sausainių
250 gramų sviesto
8 šaukšteliai kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sulaužyti sausainius nedideliais gabalėliais.
2.
Ant vidutinės ugnies išlydyti sviestą. Tada, į svietą, supilti kondensuotą pieną ir suberti kakavą, ugnį galima truputį sumažinti, kad masė nesviltų. Viską gerai išmaišyti iki vientisos konsistencijos masės ir supilti ant sausainių. Gerai išmaišyti.
3.
Masę sudėti į kepimo popierių arba maistinę plėvelę. Suformuoti "dešrą", gerai suspausti ir dėti į šaldytuvą nakčiai arba kelioms valandoms, kol sustings.
AUTORIUS: Karolina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital