Kivinis tortas

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kivinis tortas
Kivinis tortas
Kivinis tortas
Kivinis tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų uogų (Braškės, kiviai, žalia citrina, spanguolės)
2 pakeliai sausainių
250 gramų grietinėlės
250 gramų maskarponės sūrio
250 gramų grietinės
100 gramų kondensuoto pieno, saldinto (kremui)
100 gramų konservuotų persikų (sirupas)
90 gramų kondensuoto pieno, saldinto (pagrindui)
90 gramų sviesto
1 stiklinė bananų sulčių
1 pakelis želės (kivių )
1 pakelis apelsinų želė
1 pakelis braškių želė
1 pakelis citrinų želė
6 šaukštai auksaspalvio sirupo
4 šaukštai želatinos
2 šaukštai vanilinio cukraus
2 šaukštai cukraus
1 sauja migdolų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kivių, citrinų, apelsinų ir braškių žele iš vakaro paruošti pagal instrukcijas ant pakuočių (su kiek mažiau nei nurodyta, vandens), supilti į dideles lėkštes atvėsinti, kol sustings.
2.
Sausainius ir riešutus susmulkinti smulkintuvu. Tirpintą garuose sviestą sumaišyti su sutirštintu pienu, tuomet su sausainiais bei riešutais.
3.
Gauta mase iškloti torto formą, jei norim ir kraštus ir kepti orkaitėje 12 min. Iškepusią formą palikti atvėsti.
4.
Grietinėlę plakti su vaniliniu cukrumi, supilti maskarpone sūrį, grietinę, sutirštintą pieną, sirupą ir išmaišyti. Supilti pusės žalios citrinos sultis, išmaišyti.
5.
Pagaminti želatiną pagal instrukciją (3 šaukštai), vietoje vandens naudojant persikų sirupą. Želatinos masę įmaišyti į kremą.
6.
Supilti pusę baltos masės į atvėsusią sausainių formą, ar pagrindą ir atšaldyti.
7.
Plonomis juostelėmis pjaustyti spalvotą žele ir dėlioti, raizgyti ant baltos masės.
8.
Tuomet užpilti balto kremo ir lengvai pakratyti, kad užsipildytų tarpeliai tarp želės juostelių. Atšaldyti.
9.
Iš kupino šaukšto sausos želatinos ir žalių bananinių sulčių paruošti žele ir atvėsintą užpilti ant viršaus.
10.
Padėti šaltai nakčiai. Kitą dieną puošti pagal savo, ar kitų norus.
11.
Papuošus, užlieti pagal instrukciją pagamintu žele - cukrumi. Saldžių švenčių.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital