Kitoks obuolių pyragas

AUTORIUS:
Sonata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Kitoks obuolių pyragas
Kitoks obuolių pyragas
Kitoks obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
300 g kvietinių miltų
1 kiaušinis
30 ml augalinio aliejaus
50 g margarino VILNIUS kepiniams
125 ml šilto vandens
30 g cukraus pudros
Įdarui:
30 g margarino VILNIUS kepiniams
6 šaukštai duonos trupinių
6 obuoliai
10 ml citrinos sulčių
80 g razinų
100 g graikinių riešutų
1 a.š. cinamono
150 g cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kvietinius miltus sumaišome su kiaušiniu ir 125 ml šilto vandens. Gautą tešlą sutepame aliejumi, uždengiame plėvele ir paliekame 30 min. Duonos trupinius kepame 5 min. ant margarino ir paliekame atvėsti.
Nulupame obuolius ir supjaustome nedideliais gabalėliais, susmulkiname graikinius riešutus. Sumaišome riešutus, obuolius, razinas, cinamoną, cukrų ir užpilame citrinos sulčių. Plonai iškočiojame tešlą, pertepame 15 ml aliejaus ir apibarstome duonos trupiniais. Tuomet suberiame įdarą, tolygiai paskirstome ir padarome vyniotinį. Likusiu margarinu aptepame pyragą, apibarstome cukraus pudra ir dedame kepti. Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 40 min. Skanaus!
AUTORIUS: Sonata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital