Kisieliaus biskvito tortas su grietininiu kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kisieliaus tortas pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
250 gramų kisieliaus (miltelių, naudojau vyšnių)
3 vienetai kiaušinių
3 šaukštai miltų (su kaupu)
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
250 gramų grietinės (40% riebumo)
250 gramų grietinės, 30% riebumo
4 šaukštai cukraus
Kepimui:
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kisieliaus miltelius suberti į dubenį, įmušti kiaušinius ir viską gerai išplakti. Įdėti kepimo miltelius, miltus ir dar kartą išmaišyti.
2.
21 centimetro skersmens kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir ištepti sviestu. Supilti tešlą ir kepti 170 C laipsnių orkaitėje 30-40 minučių. Ar iškepė, patikrinti pagaliuku, įkišus ir ištraukus pagaliuką, jis turi neaplipti tešla. Iškepusį biskvitą atvėsinti ant grotelių.
3.
Nupjauti biskvito kraštus ir iš jų padaryti trupinius. Padalinti biskvitą į du lakštus: apipjauti per vidurį peiliu,o tuomet apjuosti siūlu ir perpjauti iki galo.
4.
Į grietinesę suberti cukrų ir išplakti leketriniu plakikliu.
5.
Dėti į lėkštę vieną lakštą, pertepti grietinės kremu, dėti kitą lakštą, aptepti torto viršų ir šonus kremu. Viršų apibarstyti trupiniais ir palikti tortą šaldytuve 12 valandų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Violeta
2020-10-19 23:47
Kepiau.tikrai skanus ir greit padaromas ATSAKYTI
Rita
2019-05-05 14:20
Labai skanus tortas ATSAKYTI
Jurgita Lipnickiene
2019-04-29 06:37
Jau kepiau beveik visus receptus labai skanus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital