"Kirvio" sriuba su dešrelėmis, bulvėmis ir avinžirniais

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
"Kirvio" sriuba su dešrelėmis, bulvėmis ir avinžirniais
Autorius apie receptą: Turėjau labai mažai laiko, o po ranka pasitaikė skardinė avinžirnių ir šaldytuve buvo kelios parūkytos dešrelės. Pavyko greitai ir tikrai skaniai! Turėjau labai mažai laiko, o po ranka pasitaikė skardinė avinžirnių ir šaldytuve buvo kelios parūkytos dešrelės. Pavyko greitai ir tikrai skaniai! Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 litro vandens
1 skardinė avinžirnių
6 vienetai rūkytų dešrelių
3 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
3 skiltelės česnako
šiek tiek grietinės
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūnus smulkiai supjaustyti. Morką sutarkuoti arba supjaustyti pusžiedžiais. Česnaką sukapoti. Dešreles supjaustyti riekelėmis.
2.
Svogūną, morką, česnaką ir dešreles pakepti.
3.
Į verdantį vandenį sudėti nedideliais gabaliukais supjaustytas bulves, pakepintas daržoves su dešrelėmis, avinžirnius. Pagal skonį pagardinti druska ir pipirais. druską, pipirus. Pavirti apie 10 minučių. Baigiant virti pagardinti grietine. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital