Kiniški karameliniai bananai

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kiniški karameliniai bananai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai bananų
100 gramų miltų
100 gramų krakmolo (kukurūzų)
150 mililitrų vandens (šaltas)
500 mililitrų aliejaus
2 šaukštai sezamo sėklų
100 gramų cukraus (karamelei)
1 šaukštas vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bananą supjaustyti gabaliukais. Miltus ir krakmolą sumaišyti su vandeniu. Į puodą įpilti tiek aliejaus, kad užtektų bananams apsemti. Gerai įkaitinti. Panardinti vaisius į tešlą ir mesti į karštą aliejų. Gruzdinti, kol ims geltonuoti (apie 2-3 min). Apskrudusius bananus dėti ant popierinės servetėlės, kad sugertų aliejaus perteklių.
2.
Paruošti karamelę. Į nedidelį puodą supilti cukrų ir vandenį. Nuolat maišant kaitinti ant vidutinio kaitrumo ugnies. Kai karamelė pradės lengvai ruduoti, iškart nukelti nuo ugnies. Apskrudusius bananų gabalėlius, kol karamelė dar nesukietėjo panardinti į karamelę. Sukietėjusius bananų gabaliukus dėti į lėkštę ir apibarstyti sezamų sėklomis.

Skanaus.
AUTORIUS: Eglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital