Kiniški blyneliai su svogūnų laiškais

AUTORIUS:
Ieva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kiniški blyneliai su svogūnų laiškais
Kiniški blyneliai su svogūnų laiškais
Kiniški blyneliai su svogūnų laiškais
Autorius apie receptą: Šie blyneliai švelniai pikantiško skonio, traškūs ir tinkantys lengvai užkąsti, bet kartu ir sotūs. Tinka su aitriais padažais. Šie blyneliai švelniai pikantiško skonio, traškūs ir tinkantys lengvai užkąsti, bet kartu ir sotūs. Tinka su aitriais padažais. Ieva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
300 gramų kvietinių miltų (naudojau a.r. 550 C)
1 galva šalotinių svogūnų
185 gramai vandens (kambario temperatūros)
2 vienetai svogūnų laiškų (tik žaliosios dalies)
1 šaukštas kiniško penkių prieskonių mišinio
pagal poreikį rapsų aliejaus
Pabarstymui:
pagal poreikį kvietinių miltų (naudojau a.r. 550 C)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Dideliame dubenyje sumaišome miltus ir druską. Pilame vandenį ir visą laiką maišome, kol susiformuoja tešla.
2.
Minkome tešlą ant gerai miltais pabarstyto paviršiaus 6-8 min. Suvilgome aliejumi ir įdedame tešlą atgal į dubenį. Uždengę, palaikome apie valandą.
3.
Tuo metu supjaustome smulkiai šalotinius svogūnus ir pakepame keptuvėje su aliejumi kelias minutes ant silpnos ugnies, kol suminkštės.
4.
Padalijame tešlą į keturias dalis. Supjaustome svogūnų laiškus.
5.
Iškočiojame kiekvieną dalį į ilgą stačiakampį. Patepame aliejumi ir ant kiekvienos dalies sudedame ketvirtadalį šalotinių svogūnų ir svogūnų laiškų. Pabarstome kinišku prieskonių mišiniu. Užlankstome stačiakampį du kartus. Patampome jį už galų. Tuomet suvyniojame į sraigę. Pabarstome miltais paviršių ir iškočiojame sraigę į blyną.
6.
Kartojame su kiekviena tešlos dalimi.
7.
Keptuvę su aliejumi įkaitiname. Kepame blynus po 1-3 min iš abiejų pusių, kol įgaus auksinę spalvą.
8.
Patiekti galima su aštriu padažu.
AUTORIUS: Ieva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital