Kiniški bananai meduje

AUTORIUS:
Nijolė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Kiniški bananai meduje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 nepernokę bananai,
80 g  kvietinių miltų,  
2 šaukštai kukurūzų krakmolo,
0.25 šaukštelio kepimo miltelių,
150 ml  vandens,  
1  kiaušinio baltymas,  
1 šaukštelis sezamų aliejaus,  
2 šaukštai sezamo sėklų,  
Truputį aliejaus,
5 šaukštai medaus,  
1 citrinos sultys.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš krakmolo, kepimo miltelių bei miltų užmaišykite tešlą. Maišant pamažu supilkite vandenį, baltymą, sezamų aliejų. Bananus nulupkite ir supjaustykite į 8 vienodo dydžio gabalėlius. Keptuvėje be riebalų ant vidutinės ugnies pakepinkite sezamų sėklas, kol jos šiek tiek paruduos. Kepinant keptuvę reikia retkarčiais pakratyti. Išimkite. Keptuvėjė su išgaubtu dugnu arba gruzdintuvėje įkaitinkite aliejų, bananų gabalėlius panardinkite į tešlą ir iškart virkite aliejuje 3-4 min., kol jie įgaus šviesiai rusvą atspalvį. Geriausia virti porcijomis, kad gabalėliai galėtų laisvai plaukioti aliejuje. Išimkite kiaurasamčiu ir nuvarvinkite ant popirinės servetėlės. Puode maišydami įkaitinkite medų su citrinos sultimis, užpilkite ant išvirtų bananų. Pabarstykite sezamų sėklomis.
AUTORIUS: Nijolė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital