Kiniška vištiena su sojų daigais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Kiniška vištiena su sojų daigais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
330 gramų vištienos filė,
4 skiltelės česnakų,
1 paprika,
1 morka,
90 gramų konservuotų sojos daigų,
1 stiklinė nesūraus sultinio,
2 šaukštai cukraus,
2 šaukštai krakmolo,
2 šaukštai austrių padažo,
2 šaukštai šviesiojo sojos padažo,
3 šaukštai tamsiojo sojos padažo,
Truputį aliejaus,
1 svogūnas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną smulkiai supjaustome, maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais (pailgais). Supjaustytą vištieną sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus ir 2 šaukštus kukurūzų krakmolo, užpilame šviesiu sojos padažu. Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min. Supjaustome papriką ir morką plonais šiaudeliais, svogūną didesniais gabaliukais, susmulkiname česnakus. Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies. Kai aliejus įkaista, įberiame smulkintą česnaką, maišydami truputį pakepiname. Tada sumetame vištienos gabalėlius, maišydami kepame kol mėsa pasidaro balta. Tuomet suberiame morkas, svogūną, paprikas. Maišydami daržoves kepiname apie 5 minutes. Vėliau įpilame vištienos (arba daržovių) sultinį, austrių ir tamsų sojos padažus, bei sudedame sojų daigus. Maišydami troškiname kol padažas sutirštės. Paragaujame ar padažas ne per sūrus arba ne per saldus. Jei per sūru, skonį pataisome cukrumi. Jei per saldu, įpilame dar truputį tamsaus sojos padažo. Valgome su virtais ryžiais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital