Kiniška vištiena su migdolais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Kiniška vištiena su migdolais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g vištų krūtinėlių
1 šaukštelis krakmolo
2 šaukštai sojų padažo
2 salierų lapkočiai
2 svogūnai
1 šaukštelis kario
2 šaukštai chereso
1/8 l vištienos sultinio
1/2 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
250 g skaldytų migdolų
3 šaukštai kukurūzų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti 1/2 cm storio šiadeliais ir sumaišyti su šaukštu sojų padažo bei bulvių krakmolu. Nuvalytą salierą bei nuluptus svogūnus supjaustyti griežinėliais. Cheresą sumaišyti su kariu. Supilti sultinį, suberti druską, pipirus, supilti sojų padažo likutį ir gerai išmaišyti. Įkaitintoje keptuvėje sausai pakepinti migdolus ir išberti. Atskirai su aliejumi apkepti mėsą, svogūnus ir salierą (kiekvienam komponentui kepti - po šaukštą aliejaus). Nuolat maišyti ir kepti tol, kol mėsa ir daržovės pakeis spalvą ir gardžiai pakvips. Iškepusias daržoves sustumti į keptuvės pakraštį arba kiaurasamčiu išgriebti ir suversti į sietelį, kad nuvarvėtų. Pаruoštą padažą šiek tiek pavirti keptuvėje ir pagardinti. Į padažą suberti apkeptą mėsą, salierus, svogūnus ir trumpai pakaitinti. Užberti skrudintų migdolų.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital