Kiniška sojos ir medaus kiauliena su spageti

AUTORIUS:
Aurelija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Kiniška sojos ir medaus kiauliena su spageti
Kiniška sojos ir medaus kiauliena su spageti
Kiniška sojos ir medaus kiauliena su spageti
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Kiaulienai:

6 juostelių  kiaulienos sprandines (4 cm pločio)
6 skiltelių česnako
Žiupsnelio cinamono
1 a. š. druskos
Žiupsnelio pipirų
1 a. š. čili pipiro (galima džiovinto)
4 v. š. medaus
4 v. š. medaus
1 gabaliuko imbiero, smulkinto (2 cm)
 
Makaronams (spageti):

150 g kiniškų kiaušinių spagečių (tiks ir paprasti)
1 v. š. alyvuogių aliejaus
1 gabaliuko imbiero, smulkinto (2 cm)
2 skiltelių česnako, trinto ar smulkinto)
1 morkos, didelės, supjaustytos šiaudeliais
1 geltonosios paprikos, smulkiai supjaustytos
100 g žirnelių, šaldytų
2 svogūnų laiškų, supjaustytų
2 v. š. sojos padažo
1 v. š. baltojo vyno acto (arba pusė laimo sulčių)
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kiaulienos gaminimas:

Kiaulieną sumaišyti su čili pipirais, druska, pipirais, cinamonu. Tada į puodą su kiauliena sudėti trintą česnaką, sojos padažą, medų ir viską gerai išmaišyti.
Puodą uždengti folija ir palikti marinuotis šaldytuve per nakt. (galima ir trumpiau, bet kuo ilgiau, tuo dkaniau).
Kepti 140°C temp. orkaitėje uždengus folija 1,5 val. Tada įkaitinti orkaitę iki 190°C temp. , nuimti foliją ir kepti dar 20 - 30 minučių.

Spageti gaminimas:

Išvirti spagečius pagal instrukciją ant pakuotės.
Spagečius nusausinti ir sudėti į keptuvę kartu su svogūnų laiškais. Kepti ant didelės ugnies 2 minutes.
Sumaišyti actą (arba laimo sultis) su sojos padažu ir supilti į keptuvę. Viską kepinti ant aukštos ugnies dar 1 - 2 minutes (vis pamaišyti).

Spagečius dėkite į lėkštes, o ant viršaus sudėkite mėsą.

Pastaba. Prieskonių naudokite pagal skonį :)

 

AUTORIUS: Aurelija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital