Kiniška kepta kiauliena su svogūnų laiškais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Kiniška kepta kiauliena su svogūnų laiškais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Kiauliena, kumpis, 400 gramų
Svogūnai, laiškai, 100 gramų
Česnakai, 4 skiltelės
Imbieras, maltas, 1 gramas
Krakmolas, kukurūzų, 2 šaukštai
Sultinys, vištienos arba daržovių, 150 mililitrų
Cukrus, 4 šaukštai
Sojos padažas, šviesusis, 2 šaukštai
Sojos padažas, tamsusis, 4 šaukštai
Austrių padažas, 2 šaukštai
Aliejus, 5 šaukštai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną smulkiai supjaustome, maždaug 4 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais. Mėsą sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus ir 2 šaukštus krakmolo, užpilame šviesiu sojos padažu. Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min. Svogūnų laiškus supjaustome gana stambiai, maždaug į 5 cm ilgio dalis. Česnaką smulkiai sukapojame. Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies. Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame svogūnų laiškus, česnaką ir imbierą. Maišydami daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių, tada sumetame kiaulienos gabalėlius. Maišydami kepame kol mėsa apskrus. Tuomet į keptuvę pilame vištienos (arba daržovių) sultinį, austrių padažą, tamsų sojos padažą ir porą šaukštų cukraus. Maišydami troškiname kol susidarys tirštas rudas padažas. Paragaujame, jei per sūru, skonį pataisome cukrumi. Valgome su virtais ryžiais. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis