Kiniška antis

AUTORIUS:
Sonata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 174)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 174)
Kiniška antis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 jauna antis
3 šaukštai medaus
3 šaukštai sojos padažo
1 šaukštelis prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplaukite ir nusausinkite antį.
Visus kitus produktus sudėkite į puodą ir troškinkite, kol susimaišys.
Antį įtrinkite šiuo padažu ir kelias valandas marinuokite.
Kepkite iš visų pusių keptuvėje 50 minučių. Kepimo pabaigoje ant anties į keptuvę supilkite sultis.
AUTORIUS: Sonata
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Irmantas
2020-05-09 15:24
Visą, nepjaustytą antį iškepti keptuvėje? Ai, gal geriau nerizikuosiu! ATSAKYTI
Vida
2011-12-06 19:01
Kinietiskai marinuota antis pradioje apverdama, o po to dedama i fritine. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital