Kininio kopūsto salotos su vištiena ir trynių padažu

AUTORIUS:
Linas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kininio kopūsto salotos su vištiena ir trynių padažu
Autorius apie receptą: Sujunkime Europos ir Azijos virtuvę viename patiekale! Sujunkime Europos ir Azijos virtuvę viename patiekale! Linas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas kininių kopūstų (vidutinio)
200 gramų vištienos filė
10 gramų paprikos miltelių
10 gramų maltų juodųjų pipirų (apytikriai, pagal skonį)
10 gramų druskos (apytikriai, pagal skonį)
pagal poreikį alyvuogių aliejaus (kepimui)
pagal poreikį sviesto (kepimui, tirpinto)
Padažui:
200 mililitrų augalinio aliejaus (nerafinuoto)
3 vienetai kiaušinių trynių
100 gramų majonezo
50 gramų karštai rūkyta lašiša
20 mililitrų citrinų sulčių
1 šaukštas garstyčių
5 gramai maltų kajeno pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Padažui: į elektrinį trintuvą sudedame trynius, garstyčias, rūkytą lašišą, suberiame prieskonius, supilame aliejų, citrinos sultis. Viską sutriname iki vientisos konsistencijos masės.
2.
Šią masę kaitiname ant garų vonelės, nuolat maišydami, kol pradės tirštėti. Dedame majonezo ir toliau kaitindami, lėtai išmaišome iki vientisos konsistencijos masės.
3.
Juostelėmis arba kubeliais smulkiai supjaustome vištienos filė. Pagardiname druska, pipirais ir saldžiąja paprika.
4.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Apkepiname vištieną, kol apskrus.
5.
Kopūstą supjauname 1 cm juostelėmis ir sudedame į didelį indą. Rankomis atsargiai kopūstą pamaigome.
6.
Keptuvę įkaitiname ant vidutinės ugnies, ją pašlakstome šlakeliu alyvuogių aliejaus, šiek tiek sviesto. Dedame baltą duoną ir ją apkepame, kol taps traški ir auksinės spalvos.
7.
Kopūstus užpilame atvėsusiu padažu, sudedame atvėsusią vištieną, kad nesutrauktų kiaušinių trynių. Viską gerai išmaišome ir patiekiame su skrudinta balta duona.
AUTORIUS: Linas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital