Kimšta žuvis su drebučiais

AUTORIUS:
Mia
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Kimšta žuvis su drebučiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 kg lydekos
balta duona
2 v. š. sviesto
100 ml pieno
2 kiaušinių tryniai
1 svogūnas
pipirai
druska
2 v. š. želatino
1 a. š. citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeką nuvalyti, nulupti gražiai odą. Mėsą gražiai nuimti ir sukapoti su batonu, piene pamirkytu. Sudėti prieskonius. Sviestą ištrinti iki baltumo ir sudėti po vieną trynį vis sukant. Viską gerai išmaišyti ir prikimšti lydekos odą. Prisiūti galvą ir pavynioti merliumi. Išsivirti sultinio iš lydekos liekanų, prieskonių, lydeką įdėti į sultinį ir ant silpos ugnies virti apie valandą. Išvirusią gražiai išimti, išvynioti, ištraukti siūlus ir užpilti sultiniu, kad gautųsi lydeka drebučiuose. Šitu drebučius padarau iš to paties perkošto sultinio, kai įdedu želatino, druskos ir rūgštelės.
AUTORIUS: Mia
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital