Klaskiniai Kijevo kotletai - visada pavykstantys ir skanūs

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kijevo kotletai
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos krūtinėlės
80 gramų sviesto (kambario temperatūros)
2 vienetai kiaušinių
5 šaukštai džiūvėsėlių
šiek tiek krapų
šiek tiek petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėles perpjauti, kad gautųsi 4 gabalai. Juos gerai išmušti, kol taps ploni, kaip popierius.
2.
Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su smulkintomis petražolėmis bei krapais ir padalinti į 4 rutuliukus.
3.
Rutuliuką patalpinti ant vištienos "išmušos" krašto, susukti į kotletuką, uždengti kraštukus.
4.
Tada merkti į kiaušinio plakinį (kiaušinis, druska, pipirai) ir apvolioti džiūvėsiuose. Pakartoti tai porą kartų.
5.
Kepti karštame aliejuje. Patiekti su norimu garnyru. Skanaus!
Patarimai:
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu" priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
AUTORIUS: Agnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Gerda
2020-04-30 00:39
Kijevas ne visada pavyksta ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital