Kibinai su obuolių, bananų ir spanguolių įdaru

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Kibinai su obuolių, bananų ir spanguolių įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
1 kg aukščiausios rūšies kvietinių miltų
450 g margarino (recepte siūloma Eve, o aš panaudojau Vilniaus)
4 kiaušiniai
200 g 30 proc. riebumo grietinės
žiupsnelio druskos
 
Įdarui:
6 obuoliai
3 bananai
gera sauja šaldytų spanguolių
2 - 3 šaukštai rudojo (arba įprasto) cukraus
trupučiukas cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus suberiame į dubenį, įpjaustome į juos margariną ir viską gerai sumaišome/pertriname iki kol visas margarinas susimaišys su miltais. Vieno kiaušinio trynį atsikriame ir atidedame, baltymą supilame į miltus, likusius kiaušinius taip pat įmušame į miltus, sukrečiame grietinę ir viską maišome/minkome, kol gausis vientisas, nekimbantis tešlos gniužulas. Tešlą dedame į šaldytuvą. Darome įdarą: nuluptus obuolius ir bananus sutarkuojame, įberiame spanguoles, suberiame cukrų, cinamoną ir viską išmaišome. Traukiame tešlą ir šaldytuvo. Daliname į vienodo dydžio gabaliukus, man gavosi trisdešimt. Imame po vieną ir kočiojam paplotėlį, dedame įdarą ir užspaudžiame bei užsukame kraštą. Reikia pasistengt labai gerai užspaust kraštą, nes kitaip tie skanėstai ‘išsižioja’ ir dalis skanumo išteka.
Sudedame ant skardos ir kišame į įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepame apie 30-35 min.
AUTORIUS: Karina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital