Kiaušinių ir žuvies salotos

AUTORIUS:
Natalija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Kiaušinių ir žuvies salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3-6 virti kiaušiniai
200 g keptos arba troškintos žuvies be kaulų
2 pomidorai
1 nedidelis salieras
100 g šviežių virtų grybų 
aliejus
pipirai
druska
1 stiklinė majonezo
1 šaukštas garstyčių
0,5 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Salierą nulupti, supjaustyti šiaudeliais ir patroškinti su sviestu ar aliejumi. Grybus, žuvį ir pomidorus supjaustyti nedideliais gabalėliais, įberti pipirų, druskos. Viską sumaišyti su paruoštu padažu. Salotas sukrauti į lėkštės vidurį, aplink sudėti į kelias dalis perpjautus kiaušinius.
AUTORIUS: Natalija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital