Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu

AUTORIUS:
Kamilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 269)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 269)
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šis patiekalas labai gražiai atrodo, tad puikiai tiks ir šventiniam stalui. Be to - su juo galima daug improvizuoti, pvz. į faršą pridėti daržovių, ryžių, aštresnių Šis patiekalas labai gražiai atrodo, tad puikiai tiks ir šventiniam stalui. Be to - su juo galima daug improvizuoti, pvz. į faršą pridėti daržovių, ryžių, aštresnių prieskonių ir t.t. Faršas čia tiks bet koks mėgiamas - esu gaminusi ir su smulkinta kiauliena, ir su jautiena, ir su vištiena. Visaip būna gerai :-) (...daugiau) Kamilė
Redakcijos nuomonė: Fantastiškas receptas. Pagaminti paprasta, o įspūdį šis vyniotinis visada palieka. Idealus patiekalas šventiniam stalui, kai laiko trūksta, o sužavėti svečius vis tiek Fantastiškas receptas. Pagaminti paprasta, o įspūdį šis vyniotinis visada palieka. Idealus patiekalas šventiniam stalui, kai laiko trūksta, o sužavėti svečius vis tiek norisi. Labai skanus tiek šaltas, tiek karštas, o vietos improvizacijai šiame recepte irgi į valias - jeigu norite šiek tiek pikantiškesnio skonio, į faršą įberkite šiek tiek aitriosios paprikos bei žiupsnelį rūkytos paprikos. Arba dalį fermentinio sūrio pakeiskite fetos sūriu, o į įdarą įpjaustykite šviežių prieskoninių žolelių bei saulėje džiovintų pomidorų. Arba į faršą įmaišykite šiek tiek pakepintos šoninės arba chorizzo dešrytės. Visaip bus tikrai labai skanu. Beje, jeigu nemėgstate majonezo, galite jį pakeisti grietine, skonis tikrai nenukentės. (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
350 gramų sūrio
5 vienetai kiaušinių
150 gramų majonezo
100 gramų grietinės
Įdarui:
500 gramų faršo
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir tarkuotu sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės).
2.
Tešlą kepti 20 minučių, iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas omletinis pagrindas.
3.
Įdarui žalią faršą sumaišyti su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Tik druskos nepadauginkite, dėkite jos tik simboliškai (arba galite nedėti visai), nes vyniotinio tešla nuo sūrio turės pakankamai sūrumo.
4.
Įdaru aptepkite iškepusią tešlą, tuomet, pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį.
5.
Kepti dar 40 minučių, iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis.
AUTORIUS: Kamilė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (48)
Ieva
2019-11-03 17:07
Labai skanu ir gerai gavosi. Seimynai patiko kepsiu dazniau.:) ATSAKYTI
Ieva
2019-11-03 15:48
Ieva. O galima tiksliaus ant kokios temperaturos kepto.
Ir ar tik is virsaus ar ir is apacios. ATSAKYTI
Mama
2019-10-15 19:08
Man patiko ATSAKYTI
Niekas nesigauna
2019-08-11 21:40
Padas prikimba prie kepimo popieriaus, maisto išmetimas veltui ATSAKYTI
Ūkio šefas
2019-09-08 17:01
Kai iškepi apversk ant stalo ir kai atvės po truputi nulupk ir niek neprikimba. Gamita 10kartu ir viskas tobulai ATSAKYTI
Saulė
2019-06-07 20:21
Superinis patiekalas - pagaminti paprasta, bet skonis - tobulas. Švieži krapai omlete - ir gražu, ir skanu. ATSAKYTI
Inga
2019-03-03 01:22
Tobulai skaniai gavosi. Gaminsiu dažnai, šeimynai patiko, greitai ir lengvai gaminama. ATSAKYTI
Loreta
2018-12-26 15:02

Labai skanu, tankiai kepu, nes greitai paruosiamas. Marti ir dukra taip pat kepa.Liuks! ATSAKYTI
Sigita
2018-11-16 16:53
Liux, sedziu su sunum prie orkaites ir laukiam kada iskeps ATSAKYTI
Jurate
2018-03-29 15:23
O ji sukti kartu su tuo popieriumi? ATSAKYTI
Evelina
2018-03-30 12:28
Ne ne, sukite be popieriaus, juk popierius viduje bus neskanu :) Jeigu naudosite kokybišką kepimo popierių, vyniotinio pagrindas nuo jo nusiims lengvai. ATSAKYTI
Kas
2019-08-11 21:41
Yra kokybiškas kepimo popierius jai jau darot receptus tai rašykit smulkiai ATSAKYTI
Maistuke
2018-03-07 19:42
Sis vyniotinis nesigauna,kazko nepasakyta iki galo. ATSAKYTI
Laura
2018-03-08 00:06
O kas konkrečiau jums nesigauna? Kepiau jį bent dešimt kartų, visada pavyksta ir būtent pagal šį receptą ATSAKYTI
Ieva
2019-03-29 18:31
Aš irgi jau du kartus kepiau gaunasi labai gerai :) sukti gal jums neišeina ar neatausinat pagrindo? Aš suku naudodama kepimo popierių ant kurio kepa pagrindas taip lyg sukčiai sušį :) ATSAKYTI
Vaida
2017-12-08 14:55
Tobulai skanu, draugų ir šeimynos nenuvylėm, patiko ir prašė recepto. ATSAKYTI
Lina
2017-11-16 15:43
O gal kas nors esate bande issikepti surio-kiausinio pagrinda, sudeti mesa ir susukti is vakaro? Laikyti saldytuve ir kepti tik kita diena? ar nieko nenutiktu? ? ATSAKYTI
Dalia
2017-11-16 17:56
Žalias faršas gali paleisti skysčio per naktį ir kažin, kaip ten būtų. Jeigu iš anksto, tada daryčiau su apkepintu faršu. Arba galite iš vakaro šį vyniotinį iškepti, tik kepkite tiek tiek trumpiau negu recepte (kokias 25-30 minučių). O kitą dieną dėkite į orkaitę, dakepkite ir bus kaip ką tik iškeptas :) ATSAKYTI
Petra
2017-08-03 08:24
"Įdaru aptepkite iškepusią tešlą, tuomet, pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį."
Kaip suprasti trumpuoju kraštu? ATSAKYTI
Reda
2017-08-03 12:36
Turbūt kepsite stačiakapėje skardoje ir viena kraštinė bus kiek turmpesnė už kitą, tad čia turima minty, kad nuo jos ir sukti. Tada susuktas vyniotinis bus storesnis ir dar skanesnis. Nors iš tiesų nėra labai didelio skirtumo ar suksite pradėdama nuo to trumpojo, ar nuo ilgojo krašto, vis tiek bus skanu. Tik vyniotinis bus arba ilgesis ir plonesnis arba storesnis, bet trumpesnis :) Labai labai geras šitas receptas yra. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital