Kiaušinienė špinatų patale

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kiaušinienė su špinatais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Primena izraelietišką kiaušinienę Šakšuką, tik vietoje pomidorų patalo - špinatai! Labai skanu su duonos riekele pusryčiams! Primena izraelietišką kiaušinienę Šakšuką, tik vietoje pomidorų patalo - špinatai! Labai skanu su duonos riekele pusryčiams! Ugnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 saujos špinatų
3 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų (smulkinto)
50 gramų fetos sūrio
1 saujelė svogūnų laiškų (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir jame apkepinti smulkiai supjaustytą svogūną iki gražiai auksinės spalvos.
2.
Sudėti špinatus ir trumpai apkepinti iki špinatai susileis. Pagardinti druska ir pipirais. Tolygiai paskirstyti keptuvėje.
3.
Špinatuose padaryti duobutes ir į jas įmušti kiaušinius. Berti smulkintą sūrį, svogūnų laiškus. Uždengti dangčiu ir troškinti ant nedidelės ugnies apie 7-10 minučių, iki norimo kiaušinių iškepimo lygio.
4.
Skanaus!
AUTORIUS: Ugnė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital