Kiaušiniai įdaryti konservuotu tunu

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kiaušiniai įdaryti konservuotu tunu
Kiaušiniai įdaryti konservuotu tunu
Kiaušiniai įdaryti konservuotu tunu
Autorius apie receptą: Naudojau tuną savo sultyse, todėl pridėjau šaukštelį majonezo. Jei naudojamas tunas aliejuje majonezo nereikia. Pavasarį labai norisi žalumos, todėl patiekalą puošiau Naudojau tuną savo sultyse, todėl pridėjau šaukštelį majonezo. Jei naudojamas tunas aliejuje majonezo nereikia. Pavasarį labai norisi žalumos, todėl patiekalą puošiau smulkintais svogūnų laiškais ir atitirpintais žaliais žirneliais. Jie suteikia malonaus gaivumo. Žinoma, tinka ir konservuoti žirneliai. Taip pat papuošimui tinka tiek natūralūs, tiek dirbtiniai raudonieji ikriukai. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas kiaušinių (kietai virto)
40 gramų tuno savo sultyse
3 šaukšteliai svogūnų laiškų (smulkintų)
1 šaukštas žaliųjų žirnelių
1 šaukštelis raudonieji ikrai
1 šaukštelis majonezo
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kietai virtą kiaušinį perpjauti per pusę, išimti trynį.
2.
Nuo konservuoto tuno nupilti skystį.
3.
Trynį sutrinti šakute, sudėti tuną, 2 šaukštelius smulkintų svogūno laiškų (1 palikti papuošimui), majonezą, įberti pipirų, viską išmaišyti.
4.
Įdarą sudėti į baltymus, papuošti žirneliais, svogūnų laiškais, raudonais ikriukais.
AUTORIUS: Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital