Kiaulpienių ir dilgėlių salotos

AUTORIUS:
Ramunė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Kiaulpienių ir dilgėlių salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
40g svogūnų laiškų
50g dilgelių
50g kiaulpėnių lapų
12g aliejaus
citrinos rūgšties
druskos pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnų laiškus, kiaulpienių, dilgelių lapus smulkiai supjaustome, pasūdome, apšlankstomi citrinos rūgštimi, pagardinama aliejumi.
AUTORIUS: Ramunė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital