Kiaulienos troškinys su voveraitėmis

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 g neriebios kiaulienos,
1 l šviežių voveraičių,
1 svogūnas,
2 morkos,
100 g sviesto,
3 šaukštai grietinės,
1 šaukštas miltų,
pipirų,
laurų lapų,
saliero arba petražolės šaknies,
svogūnų laiškų,
krapų.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 50 g sviesto. Tada sudėkite susmulkintą svogūną, sutarkuotas morkas ir dar pakepkite. Paskui viską sudėkite į puodą, užpilkite šiek tiek vandens, įberkite druskos, prieskonių ir troškinkite. Nuvalytas voveraites pakepkite keptuvėje su likusiu sviestu, paskaninkite druska. Kai troškinama mėsa suminkštės, sudėkite voveraites, pakeptus miltus, susmulkintus svogūnų laiškus, krapus, supilkite grietinę. Troškinį užvirkite, nukaiskite ir 10 min. palaikykite uždengtą. Patiekite su virtomis bulvėmis. Troškinys paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (3)
bzzzzzzz
2012-09-24 08:40
nea, miltus reikia kepti atskirai, o svogunu laiskus ir krapus tiesiai i puoda deti. ATSAKYTI
andrius
2012-08-14 15:07
aha, man irgi tas klausimas pasistojo..:) ATSAKYTI
Andra
2010-12-01 14:05
laba ,truputeli nesuprantu,,,Kaip ir kada tuos miltus kepti? Su svogunu laiskais ir ir krapais? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital