Kiaulienos troškinys su obuolių sultimis

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Kiaulienos troškinys su obuolių sultimis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g kiaulienos
300-400 ml obuolių sulčių
1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys
1-2 svogūnai
2 šaukštai miltų
Aliejus
Druska
Pipirai
Čiobreliai
1 šaukštas grūdėtų garstyčių
100 ml riebios grietinės
Petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustyti gabaliukais, pasūdyti, pabarstyti pipirais, miltais ir gerai išvolioti visus gabaliukus. Apskrudinti keptuvėje įkaitintuose riebaluose. Sudėti į kepimo indą. O toje pačioje keptuvėje apkepinti svogūnų griežinėlius, kol jie suminkštės ir sukrėsti į kepimo indą (aš gaminau be svogūnų). Užpilti obuolių sultis, sukrėsti daržovių buljonetę, įdėti čiobrelio šakelę ir leisti viskam troškintis ant nedidelės ugnies apie valandą. Kai mėsa suminkštės ir padažas nuo miltų bus sutirštėjęs, įdėti šaukštą garstyčių, pamaišyti, leisti dar keletą minučių garstyčiom sušilti ir pabaigai įdėti grietinę arba grietinėlę, kapotas petražoles ir išmaišyti. Tiekti su bulvių koše. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital