Kiaulienos troškinys su čili

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kiaulienos troškinys su čili
Autorius apie receptą: Kai orai tokie gražūs, tikrai nesinori sėdėt prie puodų. Troškiniai tam puikiai tinka. Čili naudojau gan nemažai. Siekiau aštroko skonio ir pavyko puikiai. Kai orai tokie gražūs, tikrai nesinori sėdėt prie puodų. Troškiniai tam puikiai tinka. Čili naudojau gan nemažai. Siekiau aštroko skonio ir pavyko puikiai. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
700 gramų kiaulienos faršo
400 gramų konservuotų pupelių (naudojau baltas, pomidorų padaže)
400 gramų konservuotų pomidorų
2 vienetai morkų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį fermentinio sūrio (patiekiant)
pagal poreikį bulvių (virtomis ar ryžiais, garnyrui)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną smulkiai supjaustyti. Morkas sutarkuoti.
2.
Pakepiname keptuvėje įkaitintame aliejuje. Sudėti morkas, pakepinti, kol šiek tiek suminkštės.
3.
Dedame faršą ir kepdami vis pamaišom, kad išsiskaidytų, nesuliptų.
4.
Pilam pupeles ir pomidorus, jei reikia, pasmulkinam juos mentele.
5.
Paskaninam druska ir aitriąja paprika. Galima naudot tiek ankštis, tiek maltus miltelius.
6.
Įpilam apie pusę litro vandens ir troškinam apie 15 min, kol suminkštėja morkos ir nugaruoja dalis skysčio.
7.
Patiekiam apibarstant su sūriu bei bulvėmis ar ryžiais.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital