Kiaulienos troškinys grietinės padaže

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kiaulienos troškinys grietinės padaže
Autorius apie receptą: Tik nesakykit, kad befstrogenas gaminamas iš jautienos. Žinau, tačiau gaminau kaip norėjau ir rezultatas gavosi geriau negu geras! Kol troškinosi befstrogenas, garnyrui Tik nesakykit, kad befstrogenas gaminamas iš jautienos. Žinau, tačiau gaminau kaip norėjau ir rezultatas gavosi geriau negu geras! Kol troškinosi befstrogenas, garnyrui pagaminau bulvių košę. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos kumpio
2 vienetai svogūnų (didesnių arba 3 mažesnių)
2 skiltelės česnako
1 šaukštas kvietinių miltų
pagal skonį prieskoniai kiaulienai
pagal skonį česnakiniai pipirai
pagal skonį persilado prieskonių
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
Padažui:
500 mililitrų daržovių sultinio (arba vandens)
3 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai grietinės
1 šaukštas kvietinių miltų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaulienos kumpį supjaustyti nedidelėmis juostelėmis, sudėti į dubenį, berti prieskonius kiaulienai, česnakinius pipirus, druską, persiladą, išmaišyti.
2.
Mėsos gabaliukus sudėti į maišelį, berti miltus, pakratyti/papurtyti, kad visos mėsos juostelės pasidengtų miltais.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, dėti dalį mėsos ir apkepti iš visų pusių. Mėsos juostelės turi kepti laisvai, kad nebūtų tarpusavyje sulipusios, tuomet geriau apkepa, apskrunda. Tuomet dalimis iškepti likusią mėsą.
4.
Apkeptas juosteles išimti ir perkelti į lėkštę.
5.
Į švarią keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, suberti griežinėliais pjaustytus svogūnus ir smulkintus česnakus, apkepti.
6.
Į keptuvę berti šaukštą miltų ir trumpai pamaišant pakepti. Tuomet supilti sultinį, dėti pomidorų padažą, grietinę ir išmaišyti. Kai padažas pradės virti, sudėti apkeptas kiaulienos juosteles, berti druską ir troškinti apie 25 - 30 minučių, kartais pamaišant iki kol mėsa suminkštės. Jei padažas labai sutirštės, įpilti vandens.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital