Kiaulienos sprandinės kepsnys su saldžiosiomis bulvėmis

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kiaulienos sprandinės kepsnys su saldžiosiomis bulvėmis
Autorius apie receptą: Gardus kiaulienos sprandinės kepsnio receptas, sukurtas žinomo Estijos mitybos specialisto Erik Orgu. Gardus kiaulienos sprandinės kepsnio receptas, sukurtas žinomo Estijos mitybos specialisto Erik Orgu. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
960 gramų kiaulienos sprandinės
800 gramų saldžiųjų bulvių
240 gramų salotų
8 šaukšteliai kokosų aliejaus
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
pagal skonį saldžiosios paprikos miltelių (naudojome "Santa Maria")
Padažui:
240 gramų grietinės
pagal skonį česnako miltelių (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nuplaukite ir nuskuskite saldžiąsias bulves. Supjaustykite 1 cm storio griežinėliais.
2.
Kepimo indą patepkite kokosų aliejumi ir kepkite bulves orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
3.
Per tą laiką pamuškite sprandinės kepsnius iki 0,5 cm storio ir apkepkite įkaitintoje keptuvėje apie 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Tada sudėkite mėsą į kepimo indą su saldžiosiomis bulvėmis ir pagardinkite druska ir maltomis paprikomis.
4.
Kepkite mėsą su saldžiosiomis bulvėmis, kol ji bus paruošta.
5.
Tuo metu nuplaukite žalumynus.
6.
Sumaišykite grietinę su česnakų milteliais.
7.
Patiekite su grietinės padažu.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital