Kiaulienos šonkauliukai su kepsnių padažu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Autorius apie receptą: Sultingi kiaulienos šonkauliai, marinuoti „Santa Maria BBQ Bourbon Whiskey“ padaže, bus šio kepsnių sezono hitas. Skanaus! Sultingi kiaulienos šonkauliai, marinuoti „Santa Maria BBQ Bourbon Whiskey“ padaže, bus šio kepsnių sezono hitas. Skanaus! Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
pagal poreikį kepsnių padažo (naudojome "Santa Maria" BBQ Sauce Bourbon Whiskey)
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
1 vienetas prancūziško batono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulienos šonkaulius pagardinkite druska ir gausiai aptepkite kepsnių padažu. Palikite 20 minučių marinuotis.
2.
Šonkaulius dėkite į kepimo indą ir uždenkite folija.
3.
Kepkite 40 minučių 180 C laipsnių temperatūroje, tuomet nuimkite foliją ir kepkite dar 15–20 minučių 200 C laipsnių temperatūroje.
4.
Prieš patiekdami šonkauliukus dar kartą aptepkite juos kepsnių padažu, patiekite su česnakiniu prancūzišku batonu.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital