Kiaulienos širdžių šašlykas

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kiaulienos širdžių šašlykas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kiaulės širdies, didelės
2 skiltelių česnako
1 saldžiosios paprikos, didelės
1 aitriosios paprikos ankšties
100 ml acto (3 %)

Padažui:
150 g alyvuogių aliejaus
1 citrinos
80 g svogūnų galvučių
Žiupsnelio saldžių raudonųjų pipirų, maltų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:

Širdį perpjaukite per pusę ir gerai išplaukite. Išvalykite, supjaustykite kubeliais, parą marinuokite trintų česnakų, smulkiai susmulkintų saldžiųjų ir aitriųjų pipirų, druskos ir acto mišinyje. Išsimarinavusius širdies gabaliukus užmaukite ant iešmų ir kepkite.
Padažui, mediniu šaukštu išmaišykite alyvuogių aliejų, išspaustas citrinos sultis, tarkuotus svogūnus ir maltus raudonus pipirus.
Iškepusį šašlyką valgykite su paruoštu padažu.

 

AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital