Kiaulienos plovas

AUTORIUS:
Anita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Kiaulienos plovas
Autorius apie receptą: Labai skanu plovą valgyti su raugintais arba marinuotais agurkėliais. Labai skanu plovą valgyti su raugintais arba marinuotais agurkėliais. Anita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų kiaulienos kumpio
200 gramų ryžių
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
3 šaukštai pomidorų padažo
3 šaukštai aliejaus
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
šiek tiek baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Supjaustome mėsą kubeliais ir pakepiname aliejuje.
2.
Ryžius išverdame, perškošiame šaltu vandeniu.
3.
Į mėsą dedame burokine tarka sutarkuotas morkas, joms truputį apkepus dedame svogūną. Sudedame ryžius. Viską pagardiname prieskoniais, baziliku, druska ir juodaisiais pipirais.
4.
Dedame pomidorų padažo ir, viską sumaišius, pakepiname.
AUTORIUS: Anita
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (3)
DARIUS
2019-10-13 01:04
Ir cia vadinate plovu? Cia ryziu kose su mesa. ATSAKYTI
sigita
2014-04-17 15:09
Zinoma, visada pridekit kokiu tik turit datzoviu. ATSAKYTI
Andra
2011-02-19 18:12
o skanus sitas kiaulienos plovas?:)gal kas bandete jau? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital