Kiaulienos nugarinės kepsnys su Camembertu

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Kiaulienos nugarinės kepsnys su Camembertu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg kiaulienos nugarinės
50 g sviesto
1 v. š. aliejaus
3 v. š. sojos padažo
200 g pelėsinio sūrio "Camembert"
2 v. š.  žalumynų (pertažolių ir krapų)
1 v. š. prieskonių, kepsniams
Padažui:
2 v. š. krienų
100 g grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gardus kepsnys mėgstantiems pelėsinį sūrį!

Kiaulienos nugarinėje padaryti “kišenę”, įpilti šaukštą sojos padažo, šaldytuve palaikyti apie valandą.
Supjaustyti žalumynus ir sviestą įdėti į "kišenę". Taip pat įdėti Camemberto sūrio gabaliukus.
Smeigtukais “užsiūti” 'kišenės" angą.
2 šaukštais sojos padažu suvilgyti visą kepsnį. Aptepti prieskoniais kepsniams.
Į foliją ,po kepsniu, įpilti aliejų ir užlankstyti kepimo foliją.
Kepti įkaitintoje orkaitėje 1 val. Tada praverti folgą ir kepti dar apie 10 -15 min., kol gražiai apkeps.

Valgyti su šiltu krienų - grietinės padažu (grietinę pašildyti keptuvėje, įdėti krienus ir išmaišyti, truputį pakaitinti).

Valgyti su virtomis ar keptomis bulvėmis.

Skanaus!
 

AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital