Kiaulienos kotletai su voveraičių padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kiaulienos kotletai su voveraičių padažu
Kiaulienos kotletai su voveraičių padažu
Kiaulienos kotletai su voveraičių padažu
Autorius apie receptą: Ar jūs esate grybų mėgėjai? Ar tas dzūkiškas kraujas mūsų toks, bet mes mėgstame juos. Pasirūpinu grybų atsargomis ir žiemai. O turėdama voveraičių pasigaminau padažą Ar jūs esate grybų mėgėjai? Ar tas dzūkiškas kraujas mūsų toks, bet mes mėgstame juos. Pasirūpinu grybų atsargomis ir žiemai. O turėdama voveraičių pasigaminau padažą prie paprasčiausių kotletų. O voveraitės kotletus netikėtai pakėlė į kitą skonių lygą, kaip kokiame futbole. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
pagal poreikį kvietinių miltų (apvoliojimui)
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Faršui:
1 kilogramas kiaulienos faršo
1 stiklinė pieno
2 vienetai kiaušinių
2 riekelės batono
0.5 vieneto svogūnų
2 skiltelės česnakai
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Padažui:
0.5 litro voveraičių (apvirtų)
200 mililitrų grietinėlės
1 vienetas svogūnų
50 gramų sviesto
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Batoną užpilame pienu ir paliekame šiek tiek brinkti. Lengvai nuspaudžiame.
2.
Svogūną ir česnaką nulupame. Smulkiai sukapojame.
3.
Į kiaulieną mušame kiaušinius, beriame druskos, pipirų, dedame batoną, smulkintą svogūną ir česnaką. Faršą gerai išmaišome.
4.
Drėgnais delnais iš mėsos masės gnybiame gabalėlį. Iš jo tarp delnų suformuojame mėsos paplotėlį. Kiekvieną apvoliojame miltuose.
5.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Kotletus kepame iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai apskrus.
6.
Padažui svogūną supjaustome smulkiais kubeliais.
7.
Prikaistuvyje ištirpiname sviestą. Suberiame svogūnus ir pakepiname, kol suminkštės. Suberiame voveraites. Užpilame grietinėle, beriame druskos, pamaišome.
8.
Padažą pakaitiname, kol pradės tirštėti. Pagardiname smulkintais krapais.
9.
Kotletus apliejame padažu. Valgome su šviežiomis virtomis bulvėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital