Kiaulienos kepsnys su pinija

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kiaulienos kepsnys su pinija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g kiaulienos kumpio 
2  skardinių saulėje džiovintų pomidorų, konservuotų
1 a. š. "Pesto bazilikų" padažo
1 saujos kedrinės pinijos
30 g pelėsinio sūrio, balto
10 sviesto
50 ml saulėgrąžų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gardus kepsnys, kuriam gurmaniško pikantiškumo suteikia kedrinės pinijos.

Pjausnį pamušti mėsos plaktuku. Mėsą patepti "Pesto" bazilikų padažu.
Šiaudeliais supjaustyti saulėje džiovintus pomidorus ir uždėti ant pjausnio. Ant viršaus uždėti sviesto gabaliuką ir pelėsinio sūrio juosteles. Mėsą su įdaru susukti į vyniotinį ir susmeigti smeigtuku.
Kumpio suktinuką apkepti aliejuje (puikiai tinka "Delimano" keptuvė). iš abiejų pusių po 4 min.
Kepsnį dėti į kepimo indą ir kepti orkaitėje apie 20 min. 180 °C (smeigtuku patikrinti ar iškepė, jei bėgs skaidrios sultys, vadinasi jau iškėpė.)

Kai jau  iškepė,  ant kepsnio uždėti balto pelėsinio sūrio juostelę. Ant sūrio užberti kedrinės pinijos riešutų. Orkaitėje palaikyti ne daugiau 2 min., nes nubėgs sūris.

 

AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital