Kiaulienos kepsnys su baklažanais

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Kiaulienos kepsnys su baklažanais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g kiaulienos nugarinės
300 g fermentinio sūrio
5 v. š. fermentinio sūrio
5 v. š. sojos padažo
2 baklažanų
5 pipirų mišinio 
Druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kiaulienos nugarinę supjaustyti, pabarstyti prieskoniais ir apšlakstyti sojos padažu. Baklažanus supjaustyti stambiais gabalais ir pamirkyti apie 20-30 min. vandenyje su druska, kad neliktų kartumo. Leisti nutekėti vandeniui ir kartu su kiaulienos kepsniais dėti ant skardos. Pašauti  į 180 °C laipsnių orkaitę. Kai kiauliena suminkštės, ant viršaus pabarstyti tarkuoto fermentinio sūrio  ir dar pakepti, kol sūris gražiai apskrus.

AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital