Kiaulienos kepsnys grybų padaže

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Kiaulienos kepsnys grybų padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Kiauliena, 1 kilogramas
Prieskoniai, truputį
Druska, pagal skonį
Citrinų sultys, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padažui papildomai reikės: 100 g džiovintų baravykų, 2 svogūnai, 1 stiklinė sultinio, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštelis miltų, 20 g sviesto miltams pakepinti. Visas gabalas kiaulienos įtrinamas citrinos rūgštimi arba citrinos sultimis, pabarstomas prieskoniais (pipirais, sutrintais lauro lapeliais) ir druska. Kepamas riebaluose ar aliejuje uždengtame keptuve orkaitėje, palaistant sultimis. Kepsnys supjaustomas, sudedamas į pusdubenį viršus užpilamas grybų padažu. Atskirai patiekiamos virtos bulves, rauginti agurkai. Padažas: smulkiai supjaustyti svogūnai ir smulkiai sukapoti virti grybai pakepinami svieste, kol svogūnai suminkštės, tada suberiami miltai, prieskoniai, druska ir supilama grietinė.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital