Kiaulienos kepsniai su sūriu

AUTORIUS:
Malonumas Gaminti
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Kiaulienos kepsniai su sūriu
Autorius apie receptą: Labai labai skanūs. Tikrai siūlau išbandyti, mano šeimynai labai patiko! Labai labai skanūs. Tikrai siūlau išbandyti, mano šeimynai labai patiko! Malonumas Gaminti
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kiaulienos kumpio
100 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
100 gramų maltų džiūvėsėlių
2 skiltelės česnako (sutrintų)
2 šaukštai majonezo
1 šaukštas kečupo
pagal skonį prieskonių šašlykams
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Mėsą supjausčiau plonomis riekelėmis ir stipriai išmušiau metaliniu mėsos muštuvu. Apibarsčiau prieskoniais ir palikau marinuotis maždaug 2 val.
2.
Padažui sumaišiau šaukštą majonezo, šaukštą kečiupo ir česnaką.
3.
Plonu sluoksniu (tik tam, kad prikibtų džiuvėsėliai) kiekvieną mėsos gabaliuką aptepiau padažu ir iš abiejų pusių apvoliojau džiuvėsėliuose. Sudėjau į kepimo popieriumi išklotą skardą, uždengiau folija.
4.
Sūrio masei tarkuotą sūrį sumaišiau su šaukštu majonezo.
5.
Kepiau 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 min. Tada atidengiau foliją, ant kiekvieno kepsnio užtepiau sūrio masės ir kepiau dar kelias minutes.
AUTORIUS: Malonumas Gaminti
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital