Kiaulienos kepsniai azijietiškame marinate

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kiaulienos kepsniai azijietiškame marinate
@Shuttertsock
Autorius apie receptą: Kiaulienos kepsniai azijietiškame padaže - be galo skanūs, sultingi. Puikiai tinka tiekti kartu su ryžiais ar kitu mėgstamu garnyru. Kiaulienos kepsniai azijietiškame padaže - be galo skanūs, sultingi. Puikiai tinka tiekti kartu su ryžiais ar kitu mėgstamu garnyru. Diana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai kiaulienos kepsniai
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
Marinatui:
30 gramų sojos
2 skiltelės česnako
1 šaukštas medaus
1 šaukštelis sezamų aliejaus
pagal skonį juodųjų pipirų
pagal skonį imbiero
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Marinatui nulupti ir smulkiai supjaustyti česnaką, imbierą, dėti į vidutinio dydžio dubenėlį. Supilti sojos padažą, medų, sezamo aliejų, berti pipirus ir viską gerai išmaišyti. Gautą marinatą supilti ant kiaulienos kepsnių ir palikti marinuotis apie 20 minučių.
2.
Didesnėje keptuvėje (kad tilptų abu kepsniai) įkaitinti alyvuogių aliejų iki vidutinės kaitros.
3.
Paruoštus kepsnius dėti į įkaitusią keptuvę ir kepti apie 6 minutes iš abiejų pusių arba kol gražiai apskrus ir iškeps (tikslus kepimo laikas priklausys nuo kepsnių storio). Kas porą minučių kepsnius apšlakstyti likusiu marinatu, kuriame marinavosi kepsniai.
AUTORIUS: Diana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital