Kiaulienos kepsneliai su ananasais

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
 Kiaulienos sprandinės (nugarinė bus kieta,”guminė”),
 Konservuotų ananasų griežinėliais didelio indelio (į indelį įeina apie 14-15vnt),
 Juodųjų alyvuogių
 Fermentinio sūrio.
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kiaulienos nugarinę supjaustome kepsneliais apie 1-1,5cm storio, pasūdome, papipiriname ir užpilame kefyru. Paliekame marinuotis (geriausiai per naktį). Marinuotus kepsnelius apkepame keptuvėje ant stiprios ugnies iš abiejų pusių po 2min. Į aliejumi išteptą skardą sudedame apkepintus kepsnelius, ant kiekvieno kepsnelio dedame po griežinėlį ananaso ir į ananaso griežinėlio vidų po alyvuogę. Apibarstome tarkuotu fermentiniu sūrių ir pašauname į įkaitintą iki 200° C temp orkaitę 20-30min. Likus 10min iki kepimo pabaigos supilame ananasų sultis, kurios liko indelyje ir kepame, kol sūris gražiai apskrus. Papuošiame žalumynais. Aš dar padariau rožes iš bulvių.

Skanaus.

AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital