Kiaulienos karka troškinta obuolių sultyse

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kiaulienos karka troškinta obuolių sultyse
Kiaulienos karka troškinta obuolių sultyse
Kiaulienos karka troškinta obuolių sultyse
Kiaulienos karka troškinta obuolių sultyse
Autorius apie receptą: Toks ūkiškas, skanus ir net gi, drįsčiau pavadinti, vyriškas maistas. Nors, žinoma, mes valgėme visa šeima, net ausys lapsėjo, nes mėsa minkšta, sultinga ir sodri. Mano metų Toks ūkiškas, skanus ir net gi, drįsčiau pavadinti, vyriškas maistas. Nors, žinoma, mes valgėme visa šeima, net ausys lapsėjo, nes mėsa minkšta, sultinga ir sodri. Mano metų pirkiniu tapęs ketaus puodas tarnauja man beveik kasdien. Taip kaip ir šiems pietums, sudėjau ir pamiršau porai valandų, o sklindantys nuostabūs aromatai patys priminė apie gaminamus pietus. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai kiaulienos karkos (nedidelių, be kaulo)
2 vienetai svogūnų
2 vienetai morkų
2 vienetai čiobrelių šakelių
2 vienetai lauro lapų
1 skiltelė česnako
300 mililitrų obuolių sulčių
300 mililitrų vandens
Marinatui:
1 skiltelė česnako (smulkintų)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskoniai kiaulienai (mėgstamų)
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulienos karkas įtriname druska, pipirais, smulkintomis skiltelėmis česnako ir kiaulienai skirtais ir jūsų mėgiamais prieskoniais. Paliekame marinuotis per naktį.
2.
Svogūnus, morkas ir česnaką supjaustyti nedideliais gabalėliais.
3.
Puode iškaitiname aliejų, pakepiname smulkintus svogūnus, morkas, česnaką, įmetame kelias šakeles čiobrelio. Ant viršaus sudedame prieskoniais įtrintas karkas ir užpilame obuolių sultimis skiestomis perpus su vandeniu, kad apsemtų. Pagardinkite prieskoniais, lauro lapais, uždengiame dangčiu ir troškiname kelias valandas.
4.
Valgėme su bulvių koše ir šviežiai paraugtais agurkėliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital