Kiaulienos karka kepta orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kiaulienos karka kepta orkaitėje
Kiaulienos karka kepta orkaitėje
Kiaulienos karka kepta orkaitėje
Autorius apie receptą: Paprastas, ūkiškas, bet niekada nepabostantis maistas. Paprastas, ūkiškas, bet niekada nepabostantis maistas. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo kiaulienos karkos (su kaulu)
4 skiltelės česnako
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis maltų lauro lapų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Karką nuplauname, nusausiname.
2.
Česnaką nulupame ir supjaustome smulkiais gabalėliais.
3.
Druską, lauro lapus, pipirus ir česnaką sumaišome. Mišiniu įtriname karką. Paliekame marinuotis bent per naktį. Į kepimo indą dedame karką. Uždengiame folija.
4.
Kepame 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 90 min.
5.
Kartu kepiau ir bulvyčių. Bulves nuskutame, supjaustome skiltelėmis. Pabarstome druska, kmynais, raudonėliu, patepame vištų riebaliukais (galite apšlakstyti aliejumi). Gerai išmaišome. Likus karkai iki kepimo pabaigos 40 min, šalia į skardą sudedame bulves ir pabaigiame kepti. Valgome su raugintais kopūstais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital