Kiaulienos išpjova su Gnocchi virtinukais

AUTORIUS:
Knorr
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kiaulienos išpjova su Gnocchi virtinukais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vnt. KNORR BULJONETĖ grybų sultinys
800 g kiaulienos išpjovos
0,5 šaukšto džiovintų čiobrelių
1 žiupsnelis pipirų
400 g sezoninių daržovių
2 šaukštai miltų
1 pakelis italų virtinukų gnocchi
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas žemės riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplaukite ir nusausinkite mėsą. Apvoliokite miltuose. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Apkepkite mėsą iš visų pusių.
Ištirpinkite Knorr Grybų sultinio kubelį 1.5 stiklinės verdančio vandens. Įpilkite sultinį į puodą, sudėkite apkeptą mėsą. Troškinkite 10 minučių.
Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir apkepkite daržoves. Pagardinkite čiobreliais, pipirais ir druska (jei reikia). Gerai išmaišykite.
Susmulkinkite žemės riešutus, suberkite į daržoves.
Išvirkite gnocchi virtinukus pagal instrukciją ant pakelio.
Išimkite kiaulienos išpjovą iš padažo, supjaustykite. Sudėkite į lėkštes, užpilkite padažu. Patiekite su šiltais gnocchi virtinukais ir daržovėmis.
AUTORIUS: Knorr
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital