Kiaulienos gabaliukai raudoname vyne su kardamonu

AUTORIUS:
Olia
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Kiaulienos gabaliukai raudoname vyne su kardamonu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g kiaulienos
50 - 70 g raudono vyno
3 svogūnų
Kardamono, žirnelių
Kardamono, malto
Druskos
Pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
 

Svogūną supjaustome griežinėliais ir pakepiname, kol suminkštės. Tada dedame į tą pačią keptuvę supjastytą nedideliais kubeliais mėsą. Kai kiauliena pradės gražiai skrusti, pilame vyną ir prieskonius bei  dar kepame apie 10 minučių. Patiekiame su garnyru.

Skanaus.

AUTORIUS: Olia
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital