Kiaulienos faršo kepsniukai ant iešmo

AUTORIUS:
Mantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kiaulienos faršo kepsniukai ant iešmo
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kiaulienos faršo
50 g baltos duonos (pamirkytos piene, kad suminkštėtų)
2 svogūnai
4 skiltelės česnako
1 šaukštas baltojo vyno acto arba citrinos sulčių
1 pundelis petražolių
druska pagal skonį
pipirai
0,5 šaukštelio kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Kiaulieną sumaišome su labai smulkiai sukapotais svogūnais ir sutrupinta duona. Sudedame susmulkintus česnakus bei petražoles, įberiame druskos, pipirų, kalendros, įpilame acto ar citrinos sulčių. Tešlą gerai minkome apie 10 minučių ir dedame į šaldytuvą, kad visi skoniai susimaišytų. Geriausia laikyti per naktį. Mėsa aplipdome medinius iešmukus ir kepame iš visų pusių, kol gražiai paruduos. Kepti galima arba ant grilio, arba orkaitėje ant grotelių (200 laipsnių orkaitėje apie 20-30 min, baigiant kepti galima porai minučių įjungti grilio režimą). Beje, prieš kepant iešmukus geriausia bent pusvalandžiui pamerkti vandenyje, kad kepant medis per daug neišdžiūtų ir neužsidegtų :)
AUTORIUS: Mantė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Zaneta
2016-06-11 15:35
bandysim :) skaniai atrodo ATSAKYTI
sima
2011-08-13 11:38
mano kaimynas azerbaidzianietis, si kepini vadina "liulia kebabas", tai tipo ju azerbaidzianietu patiekalas. siaip skanu, jis visada juo vaisina ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital