Kiaulienos aštrus marinatas

AUTORIUS:
Gitana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Kiaulienos aštrus marinatas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg liesos kiaulienos
druska
pipirai
2 skiltelės česnako
0,25 puodelio alyvuogių aliejaus
2 šaukšteliai kalendros
1 šaukštelis maltų baltųjų garstyčių
Tabasco padažas
1 šaukštas pomidorų tyrės
2 raudonos paprikos
1 žalioji paprika
1 geltona paprika
4 svogūnai
šviežias raudonėlis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplaukite mėsą, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, perpjaukite skersai plonomis riekelėmis, pabarstykite druska ir pipirais iš visų pusių. Nulupkite česnaką, susmulkinkite. Sumaišykite alyvų aliejaus su kalendra ir garstyčiomis, įlašinkite 5 lašus Tabasco, sudėkite česnaką ir pomidorų pastą, gerai sumaišykite. Supilkite marinatą ant kiaulienos, palikite jį 30 minučių šaldytuve. Nuplaukite paprikas, perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas, supjaustykite smulkiais gabalėliais. Nulupkite svogūnus, supjaustykite į gabaliukus. Kiaulieną iš marinato, padėkite ant karšto griliaus, kepkite 30 minučių, nuolat vartydami ir apšlakstydami marinatu. Likus 10 min iki kepimo pabaigos, sudėkite ant griliaus paprikas ir svogūnus. Patiekdami apibarstykite raudonėliu.
AUTORIUS: Gitana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital