Kiaulienos apkepas su džovintais vaisiais ir šalavijais

AUTORIUS:
Aida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Kiaulienos apkepas su džovintais vaisiais ir šalavijais
Kiaulienos apkepas su džovintais vaisiais ir šalavijais
Kiaulienos apkepas su džovintais vaisiais ir šalavijais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 vidutinio dydžio svogūnai, smulkiai pjaustyti
750 g liesos kiaulienos faršo
1 pundelis šviežių šalavijų, stambiai kapotų
3-4 riekės juodos duonos
60 g džiovintų vaisių
0,5-1 stiklinė pieno arba vandens
Druskos ir juodųjų pipirų
1 šaukštas alyvuogių aliejaus kepinimui
1 šaukštas sviesto kepinimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Receptas pagal Jamie Oliver.
4-6 porcijos Pakepinti svogūnus, šalavijus. Po to supilti pieną ar vandenį, sutrupinti duoną, sudėti džiovintus vaisius. Pamaišant kaitinti 2-4 minutes. Atvėsinti ir supilti ant mėsos faršo.
Išmaišyti su prieskoniais ir sudėti į kepimo indą.
Kepti iki 200 laipsnių orkaitėje 50 minučių. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Aida
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital