Kiauliena, marinuota vyne

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Kiauliena, marinuota vyne
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg kiaulienos
300 ml sauso balto vyno
100 ml citrinos sulčių
2 šaukšteliai garstyčių
2 šaukšteliai aliejaus
prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti kepsniukais. Į dubenį sudėti mėsą, supilti baltą vyną, įdėti garstyčias, supilti citrinos sultis, įpilti aliejų ir sudėti prieskonius. Sumaišyti ir palikti šaltai per naktį. Kepti keptuvėje, orkaitėje arba ant grilio.
AUTORIUS: Neringa
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Julija
2011-02-04 13:45
per daug citrinos cia parasyta, rugstokai gaunasi, bet siais visai nieko. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital