Kiauliena grietinėlės ir garstyčių padaže

AUTORIUS:
Martyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Kiauliena grietinėlės ir garstyčių padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kiaulienos nugarinės,
1 didelis svogūnas,
200 g pievagrybių,
gabalėlis sviesto,
druska, pipirai,
2 v. š. garstyčių,
1 a. š. cukraus,
200 ml grietinėlės,
2 a.š. šaukšteliai peletrūno,
2 v. š. riebios grietinės.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite riekutėmis pievagrybius. Nulupkite svogūnus, pakepinkite riebaluose ir išimkite iš keptuvės. Supjaustykite mėsą kelių centimetrų storio gabaliukais. Apkepkite juos riebaluose, pabarstykite druska ir pipirais.
Sudėkite į keptuvę svogūnus bei pievagrybius kartu su mėsa, supilkite grietinėlę, sudėkite garstyčias, cukrų ir peletrūną ir troškinkite ant lėtos ugnies 15 min. Sudėkite grietinę ir patroškinkite dar porą min.
Patiekiama kartu su salotomis, ryžiais, makaronais arba bulvėmis.
AUTORIUS: Martyna
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital